Puuhiilen alumiinikatto

Puuhiilen alumiinikatto

Erittely: räätälöity

Paksuus: tavallisesti 0,5-1,2 mm

Pintakäsittely: polyesterijauhemaalattu, lämpösiirtopainatus

Raaka-aine: alumiiniseos 1100, 3003, 5257, 6061-sarja

Alkuperämaa: Guangdong Kiina

Tuotetiedot

Puuhiilen alumiinikatto on eräänlainen muodikas katto. Se korvaa puulevyn ja tulee ympäristöystävälliseksi katolle. Vertaile puulevyllä, puupitoisella alumiinikattoilla on etu kevyt, kosteutta kestävä, lämmöneristys ja korroosionkestävyys. Puuhiukkan alumiinikattoa käytetään laajasti hotelli- ja ostoskeskuksessa, koska se on houkutteleva ja luonnollinen.

Puuhiilen alumiinikatto on suosittu näinä vuosina suoran linjan, avoimen kehyksen, erilaisen värin ja joustavan muotoilun ansiosta. Puuhiukkasten alumiinista valmistettu katto on tavallinen ja selkeä kerros, joka näyttää lyhyen ja tyylikkään tyylin. Lisäksi tällainen katto on erittäin helppo asentaa ja purkaa.

Puuhiilen alumiinikatto voidaan räätälöidä pituudeltaan 6 metriä. Käytettävissä oleva paksuus on 0,5 mm - 1,2 mm. Puuraaka-aineesta valmistettu pinta on selkeä ja elävä vilja, erinomainen säänkestävyys, tulenkestävä ja ympäristöystävällinen.

Bahe-yhtiö tekee levyn tarkkuuden ja pinta-alan täydellisyyden tarkastusstandardiksi, tuottaen puuraaka-alumiinista valmistetun katon laatua asiakkaalle. Bahe tuoda teknologia Italia siirtää puu viljaa varmistaa katon kauneus, erinomainen säänkestävyys, korroosionkestävyys ja kestävyys.


1,8mm ripustettu napa puukuitua alumiinia katto-1.jpg


2, U-muotoisen alumiiniputken köli


3, U-muotoinen alumiiniputkipuukuitu alumiini katto-2.jpg


虎门国际购物中心 (10).jpg虎门国际购物中心 (25).jpg

惠州华贸中心 (36).JPG惠州华贸中心 (54).JPG惠州华贸中心.JPG

Tutkimus