Alumiini hunajakenno verhous paneeli

Alumiini hunajakenno verhous paneeli

BAHE rakennuksen Materials Co, Ltd laadukkaita alumiini hunajakenno verhous paneelit architucture's ulkoseinän & seinä sisustus, liikenteen & laivanrakennus teollisuus. Alumiini hunajakenno paneeli on sandwich-paneeli, joka on liimattu etuseinämän materiaalista ja alumiini ydin välillä alumiini levyt. Se tarjoaa mekaaniset ominaisuudet ja hyvä palossa.

Tuotetiedot


TEKNISET TIEDOT

BAHE rakennuksen Materials Co, Ltd laadukkaita alumiini hunajakenno verhous paneelit architucture's ulkoseinän & seinä sisustus, liikenteen & laivanrakennus teollisuus. Alumiini hunajakenno paneeli on sandwich-paneeli, joka on liimattu etuseinämän materiaalista ja alumiini ydin välillä alumiini levyt. Se tarjoaa mekaaniset ominaisuudet ja hyvä palossa.aluminum-honeycomb-cladding-panel-1.jpg

aluminum-honeycomb-cladding-panel-2.jpg


Kasvot materiaali: alumiini laimentaa tai ruostumaton teräs

Paksuus: 5mm ~ 100mm

Pinta-ala: muokattavissa (max-koko: 2000 x 3000mm)

Maali: fluorocarbon pinnoite, peili, anodisoitu, woodgrain, tulostus, kivi malliPROSESSIN & LAATUA

ISO9001: 2008 SERTIFIOINTI

BAHE on lopettanut monia hankkeita tällaista toimistorakennus, kokoustila, erinomainen seinään hoteml avulla alumiini hunajakenno paneeli akustisen & lämmön eristys ääniratkaisun.PACKAING & TOIMITUS

Paketti: vanerilaatikoille inlined suojaava avulla

Toimitusaika: 7 ~ 15 työpäivän tai riippuu tuotteen laatu


YRITYKSEMME

BAHE ratkaisuja on arkkitehti metalli yrittäjä ja fabricator toimii etenkin Guangdong Kiinassa. BAHE on perustettu vuonna 2010 ja on siitä lähtien ollut rakentamassa yhä suurempi seuraavista uskollinen ustomers. BAHE: n tehtävänä on tuoda vanhan maailman käsityötaitoa ja tinkimätön huomiota yksityiskohtaisesti kaikki projektit, jotka sille. BAHE hakeutuu hankkeita, jotka useimmat yritykset pysyä erossa. BAHE ei Näytä suuri määrä toistuvia hankkeita vaan pikemminkin keskikokoiset projektit, jotka vaativat suurta arvostusta suunnittelijoiden visio.

 

BAHE ratkaisuja tyypillisiä Asiakkaat ovat urakoitsijat ja muiden alihankkijoiden ja valmistajat, jotka on halu palvella omille asiakkailleen ehdoton paras tuote mahdollista, tuo ne BAHE ratkaisuja ja pyydä tiettyjä nimikkeitä, jotka vaativat erityistä huomiota.


Tutkimus