Vedenpudottava katto

Vedenpudottava katto

Erittely: räätälöity

Paksuus: yleensä 0,8-1,2 mm

Pintakäsittely: polyesterijauhemaalattu, lämpösiirtopainatus

Raaka-aine: alumiiniseos 1100, 3003, 5257, 6061-sarja

Alkuperämaa: Guangdong Kiina

Tuotetiedot

Veden pudotusnäyttö kattaa ilmeisen ihokas sadepisarat. Rakenne on yksinkertainen, se on valmistettu alumiinista puristamalla muovaamalla, se on kova ja suoruus on hyvä. Asennusrakenne on kölin kiinnitysrakenne. Tämä lineaarinen metallikatto tarjoaa etuja yhdensuuntaisesta korkeudesta, järjestäytyneestä järjestelystä ja läpinäkyvästä rakenteesta. Se soveltuu yleensä ostoskeskukseen.

Vedenpudotuksen katon katto on kätevä asennusjärjestelmä, on helppo asentaa ja korjata piilotetut palontorjuntavälineet, ilmastointilaitteet ja valaisinlaite. Tällaista enimmäismäärää käytetään laajalti julkisissa ja avoimissa paikoissa, kuten metroasemalla, supermarketilla, lentokentällä, viihdyttely-, näyttelyhallissa ja niin edelleen.

Veden pudotusnäytöllä on selkeän linjan, kirkas järjestelmä, eri värit ja vahva visio. Se voidaan räätälöidä eri korkeuteen tarpeen mukaan.

Bahe yritys tekee hämmästyttävä veden pudotus näytön katto, joka on joustava säilyttää. Katto voi piilottaa kölin ja muut tilat, jotka tekevät lyhyestä ja muodikkaasta vaikutuksesta.


veden pudotusnäyttö katto-1.jpgvesipesu näyttö katto-2.jpg


广州保利国际贸易中心4.JPG广州保利国际贸易中心8.jpg

Tutkimus