Rei'itetty sinkitty teräskatto

Rei'itetty sinkitty teräskatto

Erittely: räätälöityjä

Paksuus: yleensä 1,0-1,5 mm

Pintakäsittely: polyesteri jauhemaalattu, PVDF päällystetty

Raaka-aine: alumiiniseos 1100, 3003, 5257, 6061-sarja

Alkuperämaa: Guangdong Kiina

Tuotetiedot

Perforoitu galvanoitu teräs katto on arvokas, jäsennelty, erittäin kova, korkea vakaus ja ei pudota ajan mukana. Galvanoitu teräs kattojärjestelmä näyttää paksulta ja erittäin sileältä. Siinä on kaksi mallia. Yksi on tavallinen ja toinen on rei'itetty. Rei'itetyllä on pyöreät, neliömäiset, prismamaiset rei'itysreiät, suorakulmio, luumu reikä jne. Lisäksi se voidaan räätälöidä eritelmän ja värin mukaan.

Perforoitu galvanoitu teräs katto voi olla päällystetty jauhemaalattu, maalaus ruiskuttamalla tai pvdf maalattu. Ihmiset voivat valita tarkoituksenmukaisen maalaustyön todelliseen ympäristöön perustuen.

Rei'itetty sinkitty teräs kattaa yhä enemmän markkinaosuuksia tulevaisuudessa. Kansallisen energiastrategian mukaan galvanoidusta teräslevystä käytetään laajalti raudan resurssin ansiosta ja teräslevyn aivointensiteetti on parempi kuin alumiini. Kansainvälisillä markkinoilla rei'itetty sinkityt teräslevyt käytetään korkean tason alueelle kauniille ja tasaiselle pinnalle. Vaikka kattokoristuksessa on korkea taso, mutta rei'itetty galvanoitu teräs katto ja täyttävät kysynnän.

Bahe-yritys haastaa kovimman tekniikan tehdä katon tasolle ja näyttää peililtä. Ylimmän teknologian tekeminen, hyvä prosessointilaitos ja vuosien kokemus, Bahe-yhtiön tuote voi pysyä ajan testinä.


1,8mm ripustettu napa perforoitu galvanoitu teräs katto-1.jpg

2, 50 pääköliin kiinnitetyt osat


3,50 pääkela


4, Z-muotoisen kölin ripustettavat osat


5, Z-muotoinen köli


6, Z-muotoinen alumiinikatto


perforoitu galvanoitu teräs katto-2.jpg


钢板 天花 (1) .jpg

钢板天花 (2).JPG
16 Yhteydenottopyyntö 3.jpg


Tutkimus