Bamboo alumiini hunajakenno paneeli

Bamboo alumiini hunajakenno paneeli

Erittely: mukautettu

Paksuus: mukautettu

Pintakäsittely: Bamboo monimutkainen

Raaka-aine: alumiiniseos 1100, 3003, 5257, 6061 sarja

Alkuperämaa: Guangdong Kiina

Tuotetiedot

3 产品特征标题.png

Bamboo alumiini hunajakenno paneeli on uusi vihreä koriste materiaaleja. Alumiini paneeli ja bambu ovat täydellisesti yhdessä Saksan kehittyneen komposiitti tekniikan ja luja termoplastinen liima yhdiste, tuotteen rakenne on vankka ja ei ole helppo lähteä.

Luonto, ympäristönsuojelu, kannata vihreä sisustus ja korostaa kestävän kehityksen tänään, bambu hunajakenno alumiini kanssa ainutlaatuisia piirteitä, sisäinen laadukkuus ja miellyttävä luonnollinen rakenne tullut moderni ruiskuttamiseen tärkeimmät tuotteet.

Kotimaiset ja ulkomaiset rakentaminen, laajalti käytetty arkkitehtoniset suosiman Bamboo alumiini hunajakenno paneeli green, palata luonnon koristeellinen vaikutus. Bahe yrityksen eri bamboo nauhat alumiini hunajakenno board, paksuus eritelmät ja bambu ihon tyylin valinta mukaan vaatimus paneelin paksuus, hunajakenno core paksuus ja niin edelleen, jotta mukautetun bamboo alumiini honeycomb paneelit. Se on koristeellinen päätuote nykyaikana sen luonto ja vaaraton ominaisuus. Erinomainen suorituskyky äänieristys, lämmöneristys, vesisuojauksessa ja korkea ilmanvastusta, alumiini komposiitti hunajakenno paneeli on sovellettu laajasti sisä- ja ulkotilojen decoration.


5 节点图标题.png

1、M8 roikkuu poleBamboo Aluminum Honeycomb Panel-1.jpg


2、rivet


3、Aluminum honeycomb paneelit


4、Joint


5、Special alumiini nauhat


Bamboo Aluminum Honeycomb Panel-2.jpg


4.jpg  虎门国际购物中心 (19).jpg

虎门国际购物中心 (20).jpg  深圳华润1234  (18).jpg  竹铝蜂窝板.png11 我们的工厂标题.jpgTutkimus