PVDF päällystetty alumiini hunajakenno paneeli

PVDF päällystetty alumiini hunajakenno paneeli

Erittely: mukautettu

Paksuus: mukautettu

Pintakäsittely: PVDF pinnoitettu, Polyesteri pulverimaalattu, hermal siirto painatus, marmorinen vaikutus hoito

Raaka-aine: alumiiniseos 1100, 3003, 5257, 6061 sarja

Alkuperämaa: Guangdong Kiina

Tuotetiedot

PVDF päällystetty alumiini hunajakenno paneeli valmistustekniikka on ilmailuteollisuuden. Se on laajalti sovellus ulkoseinän sisustus hyvin kestävyyttä ja lujuutta. Alumiini hunajakenno paneeli ei ole vain kestävä, mutta on myös erinomainen tasaisuus. Alumiini hunajakenno paneelit voi olla taitettu ja joustava sekä on hyvä käsittely suorituskyky. Lisäksi on olemassa erilaisia vaihtoehtoja pintakäsittely pyyntösi. Lautakunta hyväksyy pääasiassa fluorocarbon paneelin ennalta päällystetty alumiini. Fluorocarbon pre-roll päällystetty alumiini paneeli ratkaisevaa on, että työllistää jatkuva telojen pinnoitus tekniikka käsitellä alumiini paneeli pinnoite on kertaluonteinen loppuun. Näin ollen erinomainen taulutelevisio pinnoite myönteinen ominaisuus, se saa säilyttää rakennusten ulkoseinän vaaleanvärisillä pitkän ajan. Jälkeen pitkään altistua auringon ja sateen tai teollinen jätekaasu pilaantumisen tietysti löytyy joka

Pre-roll pinnoite alumiini paneelit ovat kirkkaampia kuin pinnoite ruiskuttamalla alumiini jolla on hyvä pito ja säänkestävyys.

PVDF päällystetty alumiini hunajakenno Ohjauspaneelin toimintoja: 1, fire 2, korroosion kestävä 3 ympäristönsuojelu 4, korkeatasoinen flat 5 helppo purkaa ja koota.


PVDF Coated Aluminum Honeycomb Panel-1.jpg

PVDF Coated Aluminum Honeycomb Panel-2.jpg


FILE0000 (2369).jpg  FILE0000 (2408).jpg

蜂窝铝板.jpg 氟碳蜂窝铝板.png 广州云峰珠宝城 (11).jpg11 我们的工厂标题.jpg
Tutkimus