Alumiini Mesh paneeli

Alumiini Mesh paneeli

Erittely: mukautettu

Paksuus: mukautettu

Pintakäsittely: Polyesteri pulverimaalattu, PVDF päällystetty,

Raaka-aine: alumiiniseos 1100, 3003, 5257, 6061 sarja

Alkuperämaa: Guangdong Kiina

Tuotetiedot

Alumiini Mesh Panel on alumiinilevy käyttö lävistys, ulottuu timantin muotoinen reikä levy-muotoinen mesh. Alumiini Mesh Panel on korkea valon, paitsi voi olla erittäin hyvä rooli shield sisustus, mutta myös osoittaa alkuperäinen arkkitehtoninen kauneus.

Alumiini Mesh Panel ulkonäkö on antelias, vahva visuaalinen vaikutus, rakenne on kestävä; toimitettava optisten ja akustisten efekteineen on omiaan sytyttämään suunnittelija suunnittelu inspiraatiota. Alumiini levy verkon silmäkoon ja mesh tiheys voidaan mukauttaa. Käsittely alumiini paneeli yhdistettynä haluttuun kokoon alumiinirunko voisi varmistaa, että koko hallitus kovuus saavuttaa hyvä tasainen-tehosteen.

Alumiini Mesh muotoutua rhombus reikä on rei'itetty ja venytetty kanssa alumiiniseos. Se on tasainen ja suora Visio, hyvä suorituskyky lämmöneristys, tulenkestävät ja quakeproof. Mesh kiinteä alumiini on erinomainen luminousness näyttää alkuperäisen rakennuksen kauneus. Ja se käyttää alakatto, ulkoinen ja sisustus ja kuntosali yms.


1、Steel telineAluminum Mesh Panel-1.jpg


2、Expansion ruuvi


3、Self-salakuuntelu ruuvi


4、Angel teräs


5、Countersunk niitti


6、Alum teline


7、Aluminum paneeli

Aluminum Mesh Panel-2.jpg


1.jpg  3.jpg

F1_vvip_lobby2.jpg IMG_6047.jpg 深圳书城 (20).JPG
15联系方式2.jpg


Tutkimus