Atyyppinen alumiinipintapaneeli

Atyyppinen alumiinipintapaneeli

Atyyppinen alumiinipintapaneeli

Erittely: räätälöityjä

Paksuus: yleensä 2,0-3,0 mm

Pintakäsittely: polyesterijauhemaalattu, PVDF-päällystetty, lämpösiirtopainatus, marmori-tehostehoito

Raaka-aine: alumiiniseos 1100, 3003, 5257, 6061-sarja

Alkuperämaa: Guangdong Kiina

Tuotetiedot

Atyyppiset alumiinipintapaneelit perustuvat projektien suunnitteluvaatimuksiin, käyttävät tarkkuuskoneistuslaitteita leikkaamalla, tasoittamalla, taivuttamalla, uritetulla, kiinnitetyllä kulmalla, hitsaamalla, kiillottamalla ja ruiskuttamalla, tehden jokaisesta kappaleesta epätyypillinen alumiinipintapaneeli. Ohjelmiston avulla rakentaa vastaava rakenne, laske koon parametrit ja sitten jakaa työstettävään arkkiin ja koota sitten.

Mallinnus alumiinipaneeli on ainutlaatuinen muotoilu, rakenne, satunnainen, eri muotoja. Nykyaikaisten koristeominaisuuksien integrointi ja aikojen tuntuisuus yhdistyvät siten, että Atyypical-alumiinipintapaneelin ydin on täysin heijastunut.

Koska se on ainutlaatuinen muotoilu ja monipuolinen muoto, Atypical Aluminum Cladding Panel on tullut freestyle design sisustusmateriaalia uuden laajamittaisen sisä-ja ulkokäyttöön. Sitä käytetään laajalti ulkoseinissä ja sisätiloissa.

Atyyppisen alumiinipintapaneelin lajikemuoto sopii erilaisiin rakennuksiin sisäseinän ja ulkoseinän sisustuksen, aulan julkisivun, pylväiden, hissien, parvekkeiden pakkausten, mainosmerkkien, sisätilojen kattojen koristeluun.


5 节点 图 标题 .png

1, pop-niitti Atyyppinen alumiinipinta-paneeli-1.jpg

2, Alum kiinnike

3, Vaahto

4, Alumiinivanteen paneeli

5, Itsekierteittäinen ruuvi

6, sidonta

7, Neliön teräsputki

8, Angel teräs

9, Aseta ruuvit

10, laajennusruuvi


Atyypinen alumiinipinta-paneeli-2.jpg


2.jpg5.jpg

IMG_8197.JPG封面 .jpg广州五号停机坪 (9).jpg
15 联系 方式 2.jpg


Tutkimus