Koukku alumiinipaneelilla

Koukku alumiinipaneelilla

Erittely: räätälöityjä

Paksuus: tavallisesti 1,5-3,0 mm

Pintakäsittely: polyesterijauhemaalattu, PVDF-päällystetty, lämpösiirtopainatus, marmori-tehostehoito

Raaka-aine: alumiiniseos 1100, 3003, 5257, 6061-sarja

Alkuperämaa: Guangdong Kiina

Tuotetiedot

Koukun alumiinipaneelin pinnalla on tasainen, yhdensuuntainen rinnakkainen kölin koukkurakenne. Paneelit niveltyvät säännöllisesti kölin läpi, kuten alumiinista valmistettu sisäkattopaneeli. Se on sileä pinta, yksisuuntainen yhdensuuntainen koukattu kölirakenne ja ainutlaatuinen muotoilu, se voi hyvin kontrolloida levyn välistä toimintaa ja varmistaa, että levyjen välinen rako on tasainen ja sileä. Jokainen pala paneelin harja on kirkas, eri leveys voi saavuttaa erilaisia ​​yhdistelmiä.

Hook on Aluminum Panel -tuotejärjestelmä on jäsennelty, antelias ja kompakti järjestely, se voi lisätä katselukenttää, tuntuu vahvalta nykyaikaiselta. Se on ominaista palonestoaine, korroosionesto, kosteutta kestävät edut ja helppo asentaa ja purkaa, helppo rakentaa ja huoltaa.

Väriä voidaan räätälöidä, ja rei'itetty koukku-alumiininen alumiinipinta-ala on laajalti käytössä suurissa toimistotiloissa, sairaaloissa, lentokentillä, klubeissa, pankkeissa, ostoskeskuksissa, kokoushuoneissa, kokoushuoneissa, näyttelytiloissa ja muissa paikoissa.


1,8mm ripustettu napa Hook On Aluminum Panel-1.jpg


2, 50 pääköliin kiinnitetyt osat


3, Koukun kiinnitysosat köliin


4,50 pääkelaa


5, Z-muotoinen köli


6, Koukku Alumiinista

Hook on Aluminum Panel-2.jpg


IMG_6033.jpgIMG_6132.jpg

广州云峰珠宝城.jpg深圳滨海医院 (16).jpg
15 联系 方式 2.jpg


Tutkimus