Kuvioitu alumiinipaneeli

Kuvioitu alumiinipaneeli

Erittely: räätälöity

Paksuus: yleensä 2,5-6,0 mm

Pintakäsittely: polyesterijauhemaalattu, PVDF-päällystetty, lämpösiirtopainatus, marmori-tehostehoito

Raaka-aine: alumiiniseos 1100, 3003, 5257, 6061-sarja

Alkuperämaa: Guangdong Kiina

Tuotetiedot

Pattern Painettu alumiinipaneeli on toinen taidetote, jonka jälkeen ontto alumiinipaneeli, epätyypillinen alumiinipintapaneeli tuli ulos, se koostuu pääasiassa koristeen pinnasta, ulkonäkö on hieno, kuviot ovat rikkaat ja värikuvio on realistinen ja selkeä. arkkitehtonisen sisustuksen eri taiteellinen ilmaisuvaatimukset. Segmenttikäsittelyn ja silmukoinnin asennusseinien avulla se saa aikaan suuren alueen kuvion vaikutuksen.

Kuviointi Alumiinipaneelin metallilevy on sama kuin muilla alumiinipaneelilla, metallitaivutus voidaan käsitellä monenlaisiin monimutkaisiin muotoihin.

Bahe's Internationalin kehittyneet prosessilaitteet, materiaalit ja kypsä teknologia pystyvät vastaamaan alumiinipaneelien erilaisiin rakennusprojekteihin vaadittavien taiteellisten elementtien painamiseen, samalla kun pintakuvio on yksityiskohtaisempi ja kestävä.

Alumiinipintapintojen pintakäsittelyä varten me ensin ruiskutetaan perusmaali ensimmäiselle kerrokselle, minkä jälkeen lämpösiirtoteknologia päällystää halutun kuvion alumiinipaneeliin. Se voisi suunnitella kuvion vapaasti, sitä käytetään laajasti nykyaikaisessa sisustuksessa, koska se on joustava ja ainutlaatuinen ominaisuus.


1: Keel underbed Pattern Printing Aluminium Panel-1.jpg


2: Alumiinikotelo


3: Itseporautuvat ruuvit


4: Laskeutunut niitti


5: 2,0 mm alumiinipaneeli


13 我们 的 工厂 3.jpg


15 联系 方式 2.jpg


Tutkimus