Perforoitu alumiinipaneeli

Perforoitu alumiinipaneeli

Erittely: räätälöityjä

Paksuus: yleensä 1,5-2,5 mm

Pintakäsittely: polyesteripäällystetty, PVDF päällystetty,

Raaka-aine: alumiiniseos 1100, 3003, 5257, 6061-sarja

Alkuperämaa: Guangdong Kiina

Tuotetiedot

Perforoitua alumiinipaneelia käytetään laajasti ulkoseinien seinissä ja sisustuksessa, jolloin rakennus lisää liikkuvia elementtejä ja tekee hyviä vaikutuksia äkilliseen äkilliseen valaistukseen ja näyttää erittäin hyvän kuvion suorituskyvyn. muita rakennusmateriaaleja ei voi korvata, vaan arkkitehdit halusivat niitä.

Bahe rakennusmateriaalien yritys tuodaan Saksa automaattinen CNC lävistys kone, voi helposti saavuttaa rei'itetty alumiinipaneeli monenlaisia ​​reikä muotoinen käsittely, tavata asiakkaita lävistää alumiini paneeli eri reikiä, epäsäännöllinen aukko, kaltevuus reikä tarpeita, mutta varmistaa tarkkuus lävistys jalostus, suurin tyydytys täyttää korkeat vaatimukset arkkitehtoninen suunnittelu, täydellinen ilmaus arkkitehtonisen suunnittelun innovatiivisia ideoita. Pinta on sileä ja kylmä tehdään suuri levy. Samaan aikaan alumiinipaneelin lävistys kehittyneellä jalostuslaitteella, nopea työtehokkuus, voi varmistaa rei'itetyn alumiinipaneelin tuotantosuunnan ja hankkeen etenemisen.

Rei'itetty alumiinipaneelimallinnus voidaan monipuolistaa, ja äänenvaimennus puuvilla takana, vaikutus on parempi. Rei'itetty alumiinipinta-ala on laajalti käytössä toimistoissa, ostoskeskuksissa, kokoushuoneissa, kokoushuoneissa, näyttelytiloissa ja muissa paikoissa sen äänenvaimennusominaisuuden ansiosta.


1, M8 hangig-napa Perforoitu alumiinipaneeli-1.jpg

2, Nostoaukot

3, Alum kiinnike

4, laskeva niitti

5, Itseporautuvat ruuvit

6,1 mm Alum sivuraide

7,2,0 mm rei'itetty alumiinipinta

8, seinäPerforated Aluminum Panel-2.jpg


2.jpgIMG_2015.JPG

IMG_3007.JPGIMG_5931.jpg
15 联系 方式 2.jpg


Tutkimus