Puun syyt alumiini katto paneeli

Puun syyt alumiini katto paneeli

Erittely: mukautettu

Paksuus: yleensä 1,5-4,5 mm

Pintakäsittely: lämpösiirtotulostukseen

Raaka-aine: alumiiniseos 1100, 3003, 5257, 6061 sarja

Alkuperämaa: Guangdong Kiina

Tuotetiedot

Puun syyt alumiini katto paneeli ulos, joka toi kosketus kirkkaita värejä kuvaava tyylikäs klassinen luonne arkkitehtoniset kenttä, olkoon ihmiset ovat lähellä tunne. Puun syyt alumiini katto paneeli väri on mukava, vaikutus on realistinen ja selkeä rakenne, visuaalinen ei riitä vastaamaan solid wood! Samaan aikaan se voi perustua todellisiin tarpeisiin asiakkaille, kuoppia, matta ja muita vaikutuksia, tuntuu enemmän lähellä kiinteiden puuta.

Puun syyt alumiini katto paneeli on tyylikäs ja luonnon appearance、colorful ja eri malleja. Se on monia etuja kuin puumateriaalin. Kuten fire todiste, korroosionkestävyys, muotin koe, korkea jäykkyys ja intensiteetti. Puun syyt alumiini katto paneelin paino on kevyt, myös ominaisuus tulipalon vastus, kosteutta vastus, ja asennus ja huolto on myös hyvin yksinkertainen, säästää ylläpitokustannukset.  Se säilyttää väri viimeksi 10 ~ 15 vuotta.

Bahe n puun syyt alumiini katto paneeli lämpösiirto-tekniikka puun syyt tulostetaan kerros päällystetty alumiini paneeli pinta. Erinomainen laatu, realistinen rakenne, vahva malli kulumista korkea sään pintakäsittely tekniikka voi ylläpitää pysyvästi kirkas.


1:Steel telineWood grain Aluminum ceiling panel-1.jpg


2:Expansion ruuvi


3:Self-ruuvi


4:Angle teräs


5: porauksella niitti


6:Alum teline


7:Aluminum paneeli


Wood grain Aluminum ceiling panel-2.jpg


虎门国际购物中心 (17).jpg  虎门国际购物中心 (18).jpg
15联系方式2.jpg


Tutkimus