Puun syyt alumiini seinälevy

Puun syyt alumiini seinälevy

Erittely: mukautettu

Paksuus: yleensä 1,5-3,0 mm

Pintakäsittely: lämpösiirtotulostukseen

Raaka-aine: alumiiniseos 1100, 3003, 5257, 6061 sarja

Alkuperämaa: Guangdong Kiina

Tuotetiedot

Guangdong Bahe rakennusmateriaalit Co, Ltd on ollut oma innovaatio yrityskuvan kehittämiseen tärkeänä indikaattorina. Ottaa käyttöön Italian puun syyt teknologian siirtämiseen, toimimme ja kehittää eri persoonallisuus puun syyt seinälle alumiini paneeli tuotteita. Korkealaatuisia upea kuvio, väri rakenne realistinen, kiinteä malli kulumista, vastaa puun syyt alumiini seinälevy markkinoiden ja teollisuuden kehitystä.

Puun syyt alumiini seinälevy päätehtävä on koristeellinen vaikutus rakennuksen. Se voi suojella seinään, parantaa lujuus seinään, kestävyys, pidentää käyttöikää seinään sekä parantaa seinä-toiminnon käyttöä. Puiset viljaa alumiini seinäpaneelit voisi myös parantaa seinän eristys ja äänieristys kapasiteettia, parantaa taiteellinen vaikutus rakennuksen, kaunistaa ympäristöä. Helppoja asentaa voi suuresti lyhentää rakennuksen ulkonäöstä.

Puun syyt alumiini paneeli tuli uusi ympäristönsuojelun koristelutarvikkeet ja nykyään yhä enemmän hankkeita koskevat puun syyt alumiini paneeli moderni sisä- ja sisustus.


5 节点图标题.png

1、Steel telineWood grain Aluminum Wall Panel-1.jpg


2、Expansion ruuvi


3、Self-salakuuntelu ruuvi


4、Angel teräs


5、Countersunk niitti


6、Alum teline


7、Aluminum paneeli


Wood grain Aluminum Wall Panel-2.jpg


广州保利国际贸易中心7.JPG  广州保利国际贸易中心 (31).JPG
15联系方式2.jpg


Tutkimus