Puun syyt kaiteen alumiini paneeli

Puun syyt kaiteen alumiini paneeli

Erittely: mukautettu

Paksuus: yleensä 1,5-3,0 mm

Pintakäsittely: lämpösiirtotulostukseen

Raaka-aine: alumiiniseos 1100, 3003, 5257, 6061 sarja

Alkuperämaa: Guangdong Kiina

Tuotetiedot

Portaiden kaide on keino kuljettaa jalankulkijoiden avulla liukuhihnalta. Kaiteen Paketti materiaalit on otettava huomioon turvallisuuden ja Arkkitehtisuunnittelu ja koordinointi. Yleisesti käytetty markkinoilla materiaaleina puun syyt kaiteen alumiini paneeli ja ruostumaton teräs.  Ja Hissi tai portaat kaide on laajemmin käytetty.

Hissi ja kaiteen alumiini paneeli mieluummin epätyypillinen alumiini verhous paneeli ja puun syyt alumiini paneeli tuotteita kautta väri täsmää, liukuportaat ja muualla voinut muodostaa yhdessä, jotta sisätila riviä näyttää sujuvuus ja luotettavuus.

Puun syyt kaiteen alumiini paneeli käyttää saumaton asennuksen yhteydessä järjestelmä liittyy suoraan alumiini paneeli sen vakauden turvaamiseen ei ole helppoa pudota ja suunniteltu olemaan eri kevyet säiliö, koristeellinen vaikutus on erittäin hyvä. Puun syyt alumiini paneeli tuli uusi ympäristönsuojelun koristelutarvikkeet ja nykyään yhä enemmän hankkeita koskevat puun syyt alumiini paneeli moderni sisä- ja sisustus.


1、Steel telineWood grain Handrail Aluminum Panel-1.jpg


2、Expansion ruuvi


3、Self-salakuuntelu ruuvi


4、Angel teräs


5、Countersunk niitti


6、Alum teline


7、Aluminum paneeli

Wood grain Handrail Aluminum Panel-2.jpg


DSCN9649.JPG DSCN9651.JPG IMG_2774.JPG

IMG_2787.JPG  IMG_2788.JPG
15联系方式2.jpg


Tutkimus