Kaareva alumiinipintapaneeli

Kaareva alumiinipintapaneeli

Erittely: räätälöity

Paksuus: yleensä 2,0-3,0 mm

Pintakäsittely: polyesterijauhemaalattu, PVDF-päällystetty, lämpösiirtopainatus, marmori-tehostehoito

Raaka-aine: alumiiniseos 1100, 3003, 5257, 6061-sarja

Alkuperämaa: Guangdong Kiina

Tuotetiedot

Kaareva pinnoitettu alumiinipaneeli on tapa saavuttaa kaaren ja monitasoisen avaruuden suunnittelu. Laaja valikoima värejä, pintakäsittelyä ja kaarevuutta, tekee kaarimaisesta alumiinipintapaneelista tulevan kehityksen. Kaareva päällystetty alumiinipaneeli on kaareva, kaareva ja aallon muotoinen kolme kaarimaista tyyliä, se voidaan tehdä rei'itetyksi äänikäsittelyksi tai litteälle paneelille.

Kaarevien pinnoitettujen alumiinipaneelien ja värien yhdistelmä ei ainoastaan ​​näytä suoran linjan suorituskykyä vaan myös suorituskykyä ja tyyliä.

Erilaiset projektisuunnitteluvaatimukset eivät ole samat, joten käsittelymenetelmät ja -menetelmät ovat vieläkin monimutkaisempia. Käsittelylaitteiden vaatimukset ja suunnittelijan vaatimukset ovat erittäin suuret, valmistajan on tuotettava voimaa.

Sen ainutlaatuinen muotoilu ja monipuolinen muoto täyttävät julkisivuarkkitehtuurin. Alumiininen ulkovaippapaneeli muuttuu upeaksi ja tyylikkääksi sisustustarvikkeeksi uudelle laajaperäiselle ulkotilalle. ja Bahe-yhtiöllä on valta saavuttaa se.


1, Pop rivt Kaareva alumiinipinta-paneeli-1.jpg

2, Alum kiinnike

3, Vaahto

4, Alumiinivanteen paneeli

5, Itsekierteittäinen ruuvi

6, sidonta

7, Neliön teräsputki

8, kulma teräs

9, Aseta ruuvit

10, laajennusruuvi
Kaareva alumiinipinta-paneeli-2.jpg


6358302908309704302248263.jpg

Tutkimus