Kovertaa alumiini verhous paneeli

Kovertaa alumiini verhous paneeli

Erittely: mukautettu

Paksuus: yleensä 1,5-3,0 mm

Pintakäsittely: Polyesteri pulverimaalattu, PVDF pinnoitettu, lämpötulostimet tulostus, marmorinen vaikutus hoito

Raaka-aine: alumiiniseos 1100, 3003, 5257, 6061 sarja

Alkuperämaa: Guangdong Kiina

Tuotetiedot

Ontto, alumiini verhous paneeli on arkkitehtonisen muodon curtain wall panel alumiinista, kovertaa alumiini paneeli eri taiteellinen malleja, paitsi koristeellinen vaikutus, mutta sivukin rakennusten puolesta kulttuuri.

Hollow ulos verho seinäpaneelit on alumiini paneeli valmistajat on korkea älykkyys ja tarkka CNC laitteet ja ammattitason joukkue, ohjelmointi käsittely, piirroksien tarvetta luoda täydellinen taidetta kovertaa alumiini paneeli tuotteita.

CNC-koneistus ja numeerinen ohjaus rakentaminen on käyttää CNC laitteita käsittely materiaalit ja digitaalinen rakentaminen on ”digitaalinen” ja ”rakentaminen” käsite varttaminen, alkoi uudelleen alkuperäisen arkkitehtuurin diskurssi.

Hollow ulos kevytulkoseinä on oma diskurssi järjestelmä ja numeerinen ohjaus laitteet tuella rakentaa perustuu ”CNC-koneistus” ja ”CNC rakentaminen”

Tuomme numeerinen ohjaus punch päällä puhelun TRUMPF. Se on täysi-automaattinen paneeli pelaajan CNC levytyökeskus tuotu Saksasta. Jokainen pala taiteen veistetty alumiini paneeli ovat yksilöitä, se lisää taiteellisia elementtejä rakentaa sisustus. Sitä sovelletaan sisustukseen ja ulkoinen verho seinäkoristeita ja alakatto. Käy kuumat trendit moderni sisustus.


1、pop niittiHollow Out Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum teline

3、Foam

4、Aluminum verhous paneeli

5、Self-salakuuntelu ruuvi

6、Sealant

7、Square steel tube

8、Angle teräs

9、Set ruuvit

10、Expansion ruuvi

Hollow Out Aluminum Cladding Panel-2.jpg


687dc00d-50bb-454d-9830-55d3ee1b7519.jpg 佛山图书馆新馆 (1).jpg

佛山图书馆新馆 (2).jpg 佛山图书馆新馆 (3).jpg镂空铝单板 (3).jpg


Tutkimus