Marmorinen vaikutus alumiini verhous paneeli

Marmorinen vaikutus alumiini verhous paneeli

Erittely: mukautettu

Paksuus: yleensä 1,5-3,0 mm

Pintakäsittely: marmori vaikutus hoito

Raaka-aine: alumiiniseos 1100, 3003, 5257, 6061 sarja

Alkuperämaa: Guangdong Kiina

Tuotetiedot

Kivi kuvio alumiini paneeli marmorinen materiaaleilla on veden hyljintää ja korroosiota vastustuskyky erilaisia kemiallisia liuottimia. Se on korkea palonkestävyys, joten tulen ei tuota myrkyllisiä kaasuja, kun se poltetaan. Marmorinen vaikutus verhous alumiini rakenne on vakaa, oma-puhdistus on vahva ja värien monipuolistamista.

Stone kuvio alumiini paneeli tuotteet kivi pintakuviointi näytteenotto on hyvin todellinen, se on rikas kivi rakenne, vaikutus on realistisempi. Ja on olemassa monia kivi kuvioiden, voit valita tyylin, kuten kivi riveillä olevia tai antaa uusi malli näytteitä, luo kaunis tyyli. Pinnan kiilto on korkea, sileä hallituksen eikä tahra öljy, helppo puhdistaa.

Marmorinen vaikutus alumiini puurakenteisiin on kyyneltyä resistenssi ja korroosionkestävyys kemiallisia liuottimia. Se ei näy myrkyllistä kaasua fire todiste merkkinä. Se on viisaasti käyttää erittäin vakaa, itsepuhdistuva merkin ja eri värejä. Vertaamalla todellista marmoria, marmorinen vaikutus verhous alumiini on mallinnus ja helppo asennus sekä kevyt, hyvä jäykkyys, korkea lujuus, hyvä liekki-resistenssi täyttävät palo ja muita ominaisuuksia. Yhä useammat suunnittelija esittää ensimmäinen valinta.


1、pop niittiMarble Effect Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum teline

3、Foam

4、Aluminum verhous paneeli

5、Self-salakuuntelu ruuvi

6、Sealant

7、Square steel tube

8、Angel sleel

9、Set ruuvit

10、Expansion ruuvi


Marble Effect Aluminum Cladding Panel-2.jpg


仿石纹 (1).jpg 仿石纹 (2).jpg11 我们的工厂标题.jpgTutkimus