Kattovalaisin PVDF päällystetty alumiinipaneeli

Kattovalaisin PVDF päällystetty alumiinipaneeli

Erittely: räätälöityjä

Paksuus: tavallisesti 1,5-3,0 mm

Pintakäsittely: PVDF päällystetty

Raaka-aine: alumiiniseos 1100, 3003, 5257, 6061-sarja

Alkuperämaa: Guangdong Kiina

Tuotetiedot

Rakennuksen ja sisustuksen kattotiilen kattotuuletin, aikakauden kehittyminen, erityisesti nykyaikaisten huippulaatuisten rakennusten kattokaiteosassa, on kattotuulipäällysteinen PVDF-päällystetty alumiinipaneeli.

Kattovalaisin PVDF-päällystetty Alumiinipaneeli on laaja käyttö sisä- ja ulkokoristeluissa erinomaisena säänkestävänä, korroosionkestävänä, kevyenä ja helposti asennettuna.

PVDF-pinnoitetut Alumiinipaneeli-elementit: Ensinnäkin se on helppo asentaa. Rakennuksen pinta-alan tarpeiden mukaan PVDF-päällystetty Alumiinipaneeli valmistetaan erikoiskokoisille ominaisuuksille hitsaamalla, taivuttamalla ja muulla tekniikalla. Jokainen monimutkainen geometrinen mallinnus voidaan räätälöidä. Se on teräsrakenne, yksinkertainen ja kätevä. Toiseksi, väri on monimuotoisuus ja sääkyky. Se voi tehdä väriä vastaavan Pantone-värin mukaan suunnittelijan vaatimusten mukaan.

PVDF-päällystetty alumiiniprofiilipinnoitus: Ensin levy ennen ruiskutusta, levyn pinnan on mentävä öljyn puhdistamiseen ja kemialliseen käsittelyyn kromin kalvon valmistamiseksi, päällysteen ja metallin pinnan tarttumisen ja hapettumiskestävyyden lisäämiseksi, se edesauttaa laajentamista kalvon käyttökelpoinen käyttöikä.

Kattopäällysteinen PVDF-päällystetty Alumiinipaneeli on myös suosittu koko arkkitehdin ja suunnittelijan kannalta kierrätettävän luonteensa ansiosta eikä haittaa ympäristölle.


1, pop-niitti Kattovalaisin PVDF päällystetty Aluminium Panel-1.jpg

2, Alum kiinnike

3, Vaahto

4, Alumiinivanteen paneeli

5, Itsekierteittäinen ruuvi

6, sidonta

7, Neliön teräsputki

8, kulma teräs

9, Aseta ruuvit

10, laajennusruuvi

Kattovalaisin PVDF päällystetty Aluminium Panel-2.jpg


广州海印又一城.jpgIMG_3608.JPGIMG_3913.JPG广州海印又一城.jpg12 我们 的 工厂 2.jpg


15 联系 方式 2.jpgTutkimus