Ostoskeskus ulkoseinän alumiini verhous järjestelmä

Ostoskeskus ulkoseinän alumiini verhous järjestelmä

Pintakäsittely: PVDF-pinnoite
Pinnoite merkki: PPG, Akzo Nobel
Materiaali: Alumiini, Alumiiniseos
MOQ: 200 neliömetriä
Toimitus lauseke: FOB, CIF

Tuotetiedot

Muotona kevytulkoseinä verho seinälle alumiini vaneria käytetään pääasiassa wall varjostus ja valaistus seinät sijaan mosaiikki ja ehdot hiekkapuhallus seinät. Kevyt, korkea jäykkyys, säänkestävyys ja korroosionkestävyyttä. Se voidaan jalostaa eri monimutkaisia muotoja kuten kone, arc pinta ja rikas väri pintakäsittely, yksinkertainen asennus ja rakentamiseen, puhdistuksen ja huoltoon ja erinomainen suoja ja tulen ympäristönsuojelun alalla toiminnot. Koska eri kuormien kerrostaloja aina ja etenkin kova tuuli paine toiminnan mosaiikki on helppo pudota ja verho seinään materiaali heikko kovuus epämuodostunut suuri tuulen paineesta johtuvat.


aluminum-cladding-system.jpg

aluminum-cladding-panels-1.jpgaluminum-cladding-panels-2.jpgaluminum-cladding-panels-3.jpgVerho seinälle alumiini viilu sopii koristeluun puhemiehenä rakennus, toimisto, ostokset square, käytävä, lentokenttä, station, tehdasrakennuksessa sairaala, club, pankki, ostoskeskus, näyttelyhalli, jne.
Zhuhai-New-City-Aluminum-Cladding-System.jpgNew-Sun-City-Aluminum-Cladding-Wall-System.jpg
Tigu-Aluminum-Curtain-Wall-System.jpgUSEIN KYSYTYT KYSYMYKSET                                                                                                     


1. Miksi BAHE?

a) 8 vuoden kokemus valmistus sertifioitu alumiini tuotteita (verhous Seinälevy ja laattoihin) yli 30 maassa & alueiden Singaporen kanssa on meidän päämarkkina-alue.

b) tarjoaa laajan valikoiman alumiini tuotesarja laadukasta ja kaikkein kilpailukykyiseen hintaan.

c) tarjoaa hyvin pakkaus & toimituksen ehdotus, jotta tarpeettomat ongelmat.

d) on ammatillinen, positiivinen & reagoiva kaupankäynnin joukkue antaa luotettavan palvelun. On erinomainen myynninjälkeinen palvelu milloin tahansa.

e) BAHE säilyy tiukkaan standardiin laadun hyvä maine. Varmistamme asiakkaidemme että ainoa luotettava laatu tuote toimitetaan.


2. saatavana paksuutta ja kokoa?

Yhteinen paksuus alumiini verhous verho Seinälevy ovat 1,5 mm, 2,5 mm, 3.0 mm ja 2,0 mm, 4.0 mm.

Säännöllinen koot alumiini verhous Laudoittaa koko on 1220 * 2440mm, leveys on 900 ~ 1500 mm, pituus on 1800 ~ 4000 mm, se on riittävän joustava voidaan tehdä muotoja shop piirustuksen mukaan.


3. mikä on tuotteen takuu?

Tarjoamme 15 vuoden takuu rakenne sekä PPG tuotemerkin pinnoite PVDF pinnan viimeistely.


Tutkimus