Alumiinisen pyöreän paneelin avaruusprojektin

- Nov 30, 2017 -

Tekniikan kehittymisen myötä elokuvateattereissa on digitalisoitu elokuvaresurssit, elokuvakelojen paalut eivät enää pinota seulontatiloihin. Vanhoina päivinä elokuvia säilytetään elokuvalehdissä, elokuvia ohjataan elokuvateattereissa vetämällä rullia projektoreihin. Suunnittelijat hyväksyivät kiekkojen pyörimisliikkeen tämän elokuvateatterin teemana, vangittiin ja kuvasi vaikuttavassa ja modernistisessa elokuvan katseluympäristössä.


5.jpg


Kun yleisö saapuu aulaan, heidät törmäävät ympäri katon yli järjestettyihin pyöreisiin levyihin. Filmirullat on kuvattu valtaviksi pyöreiksi levyiksi, joiden halkaisija on 2,8 metriä ja jotka suunnittelijat tekevät huolellisesti yhteen, muodostavat yhdessä valtavan ja voimakkaan kattoominaisuuden. Nämä levyt on sovitettu päällekkäin toistensa kanssa tiiviisti ja sijoitetaan eri korkeuksiin. Puulajikuvio ja valaistusvaikutus luovat yhdessä liikkuvuuden ja ripustuksen tunteen, joka muistuttaa pyörimään jääneitä kalvoelementtejä. Levyt ovat alumiinipaneeleja, jotka on maalattu puukuvioilla, joissa puuraaka-kuvio parantaa 3D-tehoa ja lisää tekstuuria Flat Aluminium-paneeleihin .

Suunnittelijat hyväksyivät maan sävyksi tämän hankkeen pääväri, mikä loi lievä ja lämmin tunnelma aulassa. Lattialle käytetään 2 eri ruskean sävyn kiviä, nämä pitkät kiviraidat kohdistuvat pyöreän kilven kattoominaisuuksiin, tummat kivet jäljittelevät varjoja, nämä levyt heitetään lattialle. Lineaarinen lattiakuvio myös vahvistaa katto-ominaisuuden liikkumista, mikä johtaa dynaamiseen tunnelmaan aulassa.


3.jpg


pyöreät levyt, jotka edustavat kalvolenkkejä, jatkuvat kaikkialla katon yli, mikä tuo yleisölle visuaalisen järkytyksen, mutta samaan aikaan maan sävyt luovat lämpimän tunnelman aulassa


1.jpg


Kiviraidat 2 eri ruskeaa sävyä ovat samansuuntaisia ​​katon alla oleviin pyöreisiin levyihin, jotka suunnittelijat ovat kiinnittäneet huolellisesti


2.jpg


6.jpg


4.jpg