Alumiini viilu etsaus prosessi

- Sep 11, 2017 -

Rasvanpoisto → pesun → happo korroosiota → pesun → pesun → alkali korroosiota → pesun → pesun → pesun → pesun → pesun → pesun → hapettumista.

Profiilit jälkeen ensimmäinen happo korroosio jälkeen alkalisyöpymistä kevyt käytettävissä loppuun. Tekniikka center on syövyttämällä, mekaaninen ohje hiekasta, jne määräytyvät happo korroosiota. Eroaa emäksinen eclipse, syövyttämällä suurin etu on mekaaninen malli vahva, hiekka nopea, pieni kulutus alumiini, yleensä 3-5 minuuttia loppuun, alumiini kulutus on lähes emäksinen, etsaus 1 / 8-1 / 6.

Kuitenkin ympäristöongelmia happo korroosiota yhä jäljellä: acid säiliö myrkyllistä kaasua HF paeta ja pesemisen säiliö pilaantumisen. Fluoridit ovat yleensä erittäin myrkyllisiä ja hävittäminen on vaikeampaa. Lisäksi happo syövytys, ulkonäkö tumma, tumma hiukset vaikka viime jatkuva alkali eroosiota ja valo, voidaan kirkastunut osa, mutta hyvin tumma, lisäämään prosessi, mutta myös menettänyt kiilto käsittelyn jälkeen on alumiini Viilupohja yrityksiä parantamaan.

Alumiini viilu syövytys prosessissa tehokkaasti paranna tuotannon tehokkuutta alumiini vaneri, vähentää tuotantokustannuksia alumiini viilu ja tuo ympäristön pilaantumista. Siksi alumiini viilu yritysten on myös tehtävä tarvittavat ympäristönsuojelutoimenpiteitä hyvän kehityksen suuntaus.