Ympyrä rengas epätyypillinen alumiini kiinteän

- Dec 01, 2017 -

     523146_11_011.jpg


Mianyang Keski-sairaala, yleinen suunnittelu on kansainvälisten nykyaikainen sairaala standardin kolmesta pääosasta sairaalan: poliklinikalla, lääketieteen yksikkö laitoshoito osasto järjestää erittäin keskittyneet. Lisäksi lääketieteen yksikkö voisi olla osuus poliklinikalla ja vuodeosastoilla osasto.  Metal alumiini paneeli ja alumiini katto on aina ollut ensimmäinen valinta sairaala sisustus.  Se on palonkestävyys, hapettumisen kestävyys, helppo asentaa, estetiikka, helppo puhdistaa, kaikki hyvä ominaisuus vaatimusten sairaalan ympäristössä, lävistys plus ääniä vaimentava materiaali takana voi olla meluisa että sairaala  melun.


523150_15_015.jpg


Epätyypillinen alumiini kiinteän perustuu hankkeen suunnittelu tarpeita, käyttää koneistus Tarkkuuslaitteet, leikkaus, tasoitus, taitto, pistoon, sarvet, hitsaus, hionta ja ruiskutuksen alumiini paneeli tuotteiden jalostamista prosessi.

523153_18_018.jpg


Epätyypillinen alumiini kiinteän on ainutlaatuinen muotoilu, rakenne on satunnainen ja erimuotoisten. Moderni koristeiden integraatio ja suuri tunne kertaa on täysin huomioon epätyypillinen alumiini kiinteän ydin. Luona epätyypillinen alumiini kiinteän kääritty rengas aiheuttaa dynaamisuutta sisätilojen tilaa.523159_25_024.jpg