Korkea profiili ja tyylikäs sisätila -seurantapaneeli

- Dec 13, 2017 -

Tämä stadion sijaitsee Kaliforniassa, nimeltään Roberts Pavilion, on a    hiljattain rakennettu sisätiloissa sijaitseva College of Liberal Arts Kaliforniassa. Roberts Pavilion käyttää PVDF Alumiini Curtain Seinäpaneeli ulko-decoration, koko ulkonäkö on jalo ja kirkas, houkutella paljon ihmisiä on impulssi käydä ja nauttia tämän ulkonäön. Läpinäkyvällä fluori-hiili-alumiinipaneelilla on säänkestävyys, säänkestävyys voi olla jopa 30 vuotta ja väri ei häviä.


5.jpg


Roberts Pavilion on myös poikkeuksellisen kiiltävä ja sparkly yöllä. Nykyään PVDF Alumiini Curtain Wall Panel i s vähitellen sovellettu Wanda, Wal-Mart ja muut suuret museo, ostoskeskus-hankkeita.


1.jpg4.jpgRoberts Pavilionin lepotila käytti alumiinikennokepaneelia kattokoristeena, Alumiininen Honeycomb Panel Ceiling voi vaikuttaa äänieristykseen, se on korkealaatuinen rakennusmateriaali sisustukseen.

3.jpg


Mutta Roberts Pavilion -kuntosali on matala-avain, käytä Wood Grain alumiiniprofiilikattoa toisaalta vahvistamaan tilan ilmavirtausta, mutta myös lisännyt sisustuksen joustavuutta ja koristeellisia alumiinista suorakaiteen muotoista putkisovellusta .


2.jpg