Nanchang Xili Center Modern Business Building

- Aug 20, 2018 -


xili-centre-architecture.jpg


Nanchang Xili-keskus, joka sijaitsee joenpuoleisen CBD: n keskusaarella Chaoyangin kaupungin ytimessä, sijaitsee lännessä Ganjiangin joen vieressä, honggu-rannalla sijaitseva maailman pilvenpiirtäjä torni, joka sijaitsee joen varrella ja Chaoyangin sillan vieressä. "silta torni" sillan, kaupunkien vastuu edustavan binjiang liiketoiminta-alue ja luoda portti maamerkki chaoyang uusi kaupunki. Uuden maamerkin ansiosta se perii nanchangin kaupunkiympäristön ja ohjaa nanchangin tulevaisuutta.


xili-centre-business-building.jpg


Maamerkkaarkkitehtuurin, joka on kaupungin maamerkkiympäristön solmukohta ja visuaalinen magneetti, pitäisi olla nöyrä ja ystävällinen kaupunki ja ympäröivä ympäristö ja integroitava kaupunkiin orgaanisesti ja eläisi sopusoinnussa huippuosaamisen kanssa. Ganjiangin joen rannalla, nanchang - nanchang xinli - keskuksen uusi kaupallinen maamerkki, tianhua - koko prosessin suunnittelu, osoittaa erinomaisen suunnittelun ja itämaisen viisauden esteettisen arvon ja esittelee maamerkin ja kontekstin ulkonäköä ja toimintaa sekä arkkitehtuurin ja kaupunki, muoto ja toiminta.


xili-centre-aluminum-veneer-canopy.jpg


Nanchang xili keskusta torni suoraan lasku, ei hame huone. Rakennuksen pohjan rakenne huomioi rakennuksen yleisen asettelun ja korkeuden. Kolmiulotteinen kaareva raskas sadehattu, joka vastaa 200 m: n tornin tilavuutta, joka ulottuu yli 80 m: n, 13 m: n korkeimmalle pisteelle ja 6 m: n matalimmalle pisteelle, näyttää lepattavalta nauhalta maasta ja on erittäin dynaaminen, mikä heijastaa torni ja luo dynaaminen pohjatila.


xili-centre-aluminum-cladding-ceiling-system.jpg


Yksittäisen pylväsnäytön vaikutuksen aikaansaamiseksi rakennussuunnittelija käytti kahta pientä teräspylvästä yhden pylvään vaikutuksen muodostamiseksi. Optimaalisen välitilanteen mukaan hyväksyttiin 6 sarakkeen sarjaa. Kattopinnan pinnan ja asteikkokuvion asteittaisen muuttamisen aikaansaamiseksi rakennussuunnittelija käytti sisäisen luuran muotoa palkin suorittamiseksi ensin ja sitten levyn suorittamiseksi palkin ulkopuolelle, joka täysin ymmärsi vaikutuksen "ilmavirtaus".


xili-centre-aluminum-cladding-canopy.jpg


Raskas sadekerros kohoaa vähitellen pinnasta ja kaareva katto muuttuu täydelliseksi rakennuksen ja maan väliseksi siirtymäksi, jossa julkisivu ja maisema vastaavat dynaamisia voimia. Raskas sadesuojus ratkaisee sisään- ja ulostulon toiminnalliset vaatimukset sekä takaa myös esteettömän paloäänen. Samanaikaisesti se integroi tyhjennyksen ja valaistuksen solmun suunnitteluun. Uudistuneella muodolla on hyvä johtavuus, joka kiteyttää renkaaseen liittyvän dynaamisen voiman ympärillä. Nanchang xinli keskustan pohjakerros tilaa yhdistettynä maisemasuunnitteluun, jossa on ystävällinen avoin asenne kaupunkiin