Punching alumiinipaneelimalli --- ravintola ketju

- Nov 30, 2017 -

Ruoan osalta ravintolan sisustustyyli tuntuu merkityksettömäksi. Se vain tarjoaa asiakkailleen paikan, jotkut sisustustyypit mainostetaan itsestään, kun taas toiset tekevät asiakkaista reverie. Ei ole epäilystäkään siitä, että jälkimmäinen ei ole niin kannattava. Joten tämän projektin alussa ainoa tekijä, jonka katsomme, on: sen on oltava nykyaikainen.


näkymä Aluminum Panel Decoration

4.jpg
5.jpg

Ruokaravintola on tosiasiassa monisuuntainen kokemus; jännitysindeksi on odottamattomasta ärsykkeestä. Joten luomme ihmisille outoa kohtausta, kun he tekevät tuttuja asioita saadakseen täydellisen ja monimutkaisen kokemuksen.


Alumiiniprofiilien sisäpihdit

6.jpg11.jpg

Valo on työkalu, joka tuottaa tunteita, aina lämpötilaa.

11.jpg12.jpg13.jpg15.jpg

Alumiini on sekä loukkaavaa että suojaavaa materiaalia, mikä johtaa kriisien ja turvattomuuden tunteeseen. Se on epäilemättä paras tapa ilmaista outo kohtaus. Koko hanke on kääritty ja jaettu yksittäisellä materiaalilla. Siinä on virtuaalisia ja todellisuusvälejä, monikerroksinen visuaalisen kokemuksen sumea superposition. Tehdä outoa ja mielenkiintoista tunnelmaa. Lisäksi se pitää yllä lohkojen välistä yhteyttä. Lohkon koko määräytyy turvallisuuden tunteen mukaan.


alumiinipaneeli materiaalina

1.jpg2.jpg


Jokainen rei'itysosasto on etsin. Se paljastaa ihmisten ja tapahtumien tarinan. Ainoastaan ​​tarinan virtaus on vilkasta, samoin kuin kuvitussymbolit, kun olet nähnyt sen, se katosi.

8.jpg9.jpg