Portaiden kaide rei'itetty alumiini paneelit työtä

- Jan 27, 2018 -

1.jpg

Peking-pohjainen Arch Studio on remontoitu parlamentissa kaupungin Dongcheng district, lisäämällä rei'itetty teräs portaikko tarkoituksena on tehdä kiivetä alkuun tuntuu ”kävely taivaalle”.

2.jpg

”Osa alkuperäisen rakennuksen maantaso on leikattu pois, jonka avulla portaat muuttuivat valonsäde, joka menee läpi kaikki sisätilojen lattiat”, sanoi arkkitehdit. ”Luonnon valoa ulottuu alas kellariin kautta Kattoluukku ja tuo suljettu sisätilojen elämään”.

 3.jpg

Valmistettu teräksestä askelmat ja rei'itetty Kaiteet, polttoväli portaikko on suunniteltu kontrastia nykyiseen harmaa tiilijulkisivu.

 4.jpg

”Kävellessäsi portaita ihmisiä voi tuntua kävely taivaalla”, sanoi arkkitehdit. ”Paljaan tiiliseinää portaita takapuolella on pitää ja suihkutetaan valkoisella maalilla luoda mikro vertailu, uudet ja vanhat”

 5.jpg

Arch Studio valitsi valkoinen perusoikeuksien värimallin omaisuutta muualla ja käytettävät puiset ”Grid” osioon eri alueilla.

 6.jpg

”Valkoinen väri tuo tilaa takaisin puhdasta ja abstrakteja Alkutila”, sanoi arkkitehdit. ”Se luo tunteen virtauksesta hyödyntämällä muuttuu valot ja ulkouima näkymät”.

 7.jpg

”Verkot ovat hajallaan joka kerroksessa ja luoda eri käyttäytyminen tilat Kahvin juominen, vieraanvaraisuus ja käsittelyssä” he jatkoivat. ”Verkkojen käyttöönotto suodatinta näky, valaistus ja näkymät, kautta joka mahdollistaa sisustus saada eroon häiriöitä ja nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta”.

 8.jpg

Kellarissa on toimisto, oleskelutilat ovat pohjakerroksessa ja kaksi makuuhuonetta löytyy ylimmällä tasolla. Pesuhuoneet sijaitsevat sekä ylemmän

 9.jpg

Äskettäin Arch Studio kokoontaitettava seinät lisätään Beijing taidegalleria ja asennettu kaareva seinät, jotka liittää bamboo istutettu pihoilla tea house sijaitsee antiikin kaupunginosien.

10.jpg