Akkuroitava sisustus - Puu-tyyppiset alumiinipaneelit

- Dec 01, 2017 -

9.jpg

Lukuisat aaltoilevat pehmeät alumiinipaneelit kiertävät Shanghain naapuruston keskuksen koko sisätiloja ja tuovat paikallisyhteisöt yhteen ja luovat lämpimän ja vilpitön ilmapiirin.

Wutopia Labin projekti on suunniteltu Onepark Gubein yhteisöklubin viimeiseksi osaksi, joka on jo valmistanut muita tiloja, kuten kunto, jooga, SPA, uima-allas, kahvi ja lasten leikkipaikka.


10.jpg


Kehittäjä halusi luoda enemmän "sosiaalistettua" tilaa, jossa keskitytään käyttämään rakennuksia välineenä, aktivoimaan yhteisön keskusten merkitys rajoittavien sisäisten avointen tilojen mukaan ja edistämään edelleen lähialueiden viestintää


1.JPG


Kaksikerroksinen rakennus, joka kattaa yhteensä 1 000 neliömetrin tilaa, koostuu kokoushuoneesta, lukualueesta, lasten kirjastosta, galleriasta ja audiovisuaalisesta huoneesta. Sijaitsee Onepark Gubeissa - huippuluokan asuinalueella ja hedelmällisessä paikassa Shanghaissa - kävijät tulevat rakennukseen valtava puu katettu portaikko, jota voidaan käyttää myös julkisena tilana valintaa varten ja nopeaan katsaukseen kirjoihin.

7.jpg


Arkkitehdit halusivat luoda ajatuksen vapaasta lukemisesta ja taidekentästä sisätiloissa. Heille annettiin tilaus uudelleensuunnitteluun jo aloitettu hanke. Erityisessä toteutuksessa arkkitehdit käyttävät järkevää ja taloudellista tapaa puuttua suunnittelumuutoksiin.

Muuttamatta alkuperäistä rakennetta, vyöhykkeitä, normeja ja muuta suunnitteluperustaa, koko avaruusympäristö täydentää sen uudestaan. Sisääntulokerroksessa (ylempi kerros) kaarevuus Wood Grain Aluminum Panel pehmeästi nousee ja laskee, pilvimainen kattokruunut polveilevat paikan läpi, ikään kuin sisäpihan vihreää kutsutaan sisäpuolelle ja jalostetaan muodostamaan metsän kaltaisen vapaan tilan. Yhteisön asukkaat voivat poistaa naamion yhteiskunnallisessa elämässä ja olla rennossa viestinnässä täällä festivaalin ilolla. 6.jpg

"Koska ihmisiä on uppoutunut, arkkitehdit käyttivät suurta mustaa aluetta heikoksi toiminta-asteikolle ja käyttävät edelleen mustia ja valoa entistä yksityisempää, meditatiivista tilaa siivissä ja kylpyhuoneessa", lisäsi arkkitehdit .

Arkkitehdit halusivat luoda eniten salaperäisen kylpyhuoneen tunnelman koko yhteisössä. Naapurustossa saavutettiin arkkitehdin visio vapaasta viestinnästä ja ajattelusta.

3.jpg


5.jpg