【Tiger Powder】 Sisäpylväs Alumiinipintapaneelin pintakäsittely

- Dec 13, 2017 -

Alumiinipaneelituotteita sisätiloissa, kuten pylväsalumiinipintapaneeli, alumiinipaneeli, alumiinikatto jne., Pintakäsittelyä käytetään yleensä jauhemaalaukseen, se on esteettisyys, kestävyys. Kansainvälisesti tunnustettu paras jauhemaalaus on Yhdysvaltojen Tiger-jauhe, sen suorituskyky, elinikä on parempi kuin mikään yleinen jauhemaalaus markkinoilla.


Column Aluminum Cladding Panel

 

Me Bahe on Yhdysvaltojen Tiger jauhebrändi nimetty spray valmistajat ammattimaisesti tarjoavat laadukkaita jauhepintaisia ​​alumiinipaneeli tuotteita korkean tason sisustusarkkitehtuuria. Dongguanin kultaisen keltaiset lehdet valitaan Bahe's white tiiger jauhe pintakäsittely pylvään alumiinipintapaneeli. seinä alumiinipaneeli ja muut tuotteet, se parantaa koko sisätilojen avaruustekniikan vaikutusta. Ja älä välitä siitä, että paneelit kääntyvät värein kemiallisen vaikutuksen avulla hapella


Column Aluminum Cladding Panel


Column Aluminum Cladding Panel

 

Bahe , rakennusmateriaalina Alumiinipaneelien valmistajat ja Yhdysvaltojen Tiger-jauhe-Kiina-alue yksi harvoista merkinnöistä, on sitoutunut asiakkaille räätälöityjä korkealaatuisia alumiinipaneeleja ja muita alumiinipaneelituotteita, jotta asiakkaat voivat todella ostaa levätä varma!